Ako som sa "náhodou" stal masérom

Minulý rok som sa ocitol v situácii, kedy som nevedel ako ďalej. V práci to nefungovalo a ja som si povedal- DOSŤ!

Priateľka vtedy prišla s nečakaným nápadom. Vraj si mám spraviť kurz a stať sa masérom. Zo začiatku som nevedel, čo si o tom myslieť, no nakoniec som sa rozhodol to ísť skúsiť. Nemal som predsa čo stratiť.
Absolvoval som teda prvý “Záklaďák”, ktorý Zamas organizoval v roku 2016. Bolo to ťažké, ale stačil jeden kurz, aby som bol schopný začať masírovať.


Ihneď po úspešne absolvovanom kurze som mal veľké šťastie a našiel som si vhodný priestor. Prenajal som si salón od inej masérky, ktorá išla na materskú dovolenku.
Ani neviem ako, ale v auguste toho roku som si už dokonca otvoril vlastný salón v centre Martina. Súčasťou komplexu je solárium a kozmetika.

V Zamase som neskôr absolvoval aj mnoho iných kurzov ako Mäkké techniky 1 a 2, Chiropraxia, SM systém, Kineziotaping, Shiatsu v sede a všetky pri svojej práci využívam.
Tieto kurzy sa dajú dobre kombinovať a tak viem každému klientovi individuálne a hlavne efektívne pomôcť.


Najviac sa mi na práci maséra páči práve to, že môžem ľuďom pomáhať. Táto práca ma napĺňa a plánujem sa v nej zdokonaľovať.

Ľuďom, ktorí rozmýšľajú nad prácou maséra, by som odkázal hlavne jedno. Po Základnom kurze treba masírovať čo najviac, trénovať a rozvíjať sa. Inak človek všetko zabudne a to by bola veľká škoda. :-)

Milan
Rodinná atmosféra, individuálny prístup.