Jeseň v Zamase


Jeseň - to je taká opica medzi ročnými obdobiami.

Pre mňa to vždy bolo takto: Zima je o práci, Jar je o nádejách, Leto je o zábave a Jeseň je o pocite prázdna od všetkého, čo sa stalo predtým.

Akoby sa skončila nejaká skvelá a šialená párty a vy stojíte v polotmavej sále, ktorá sa nepostrehnuteľne stala tak nepohodlnou: v rohoch sú pozostatky farebných papierových konfet, všetko okolo je bledé, v duši - apatia a v hlave - biely šum.

Chcela by som zavrieť oči a ocitnúť sa doma.

 

jesen-v-zamase

A viete čo? Je to možné aj tak.

Tráviť jeseň nie v boji, túžbe a sklamaní, ale v starostlivosti o seba. Koniec koncov, vrátiť sa z tejto párty domov, uvariť si čaj s mätou, zabaliť sa do deky a urobiť si z jesene teplý, farebný šál červeno-oranžových odtieňov.

Ľudia, ktorí milujú jeseň - oni sú o tom. O pohodlí, o starostlivosti, o láske ku sebe.

Oni, sú tí, ktorí keď rozoberajú šatník s teplými vecami, cítia nával sily a nie naopak:

- aha, tu je ten najjemnejší vlnený svetrík na svete! Tu sú tie vtipné ponožky a v tejto páperke sa vôbec ničoho nebojím!

Majú šatky vo všetkých farbách dúhy na každú príležitosť, aj termohrnček a ročnú zásobu kakaa.

Vychádzajú von za krásou a šťastím:— Aké nádherné listy! Aká modrá obloha! Aký krásny západ slnka! A cestou domov si kúpia marshmallov, tie vždy dojdu skôr ako kakao.

 

Jeseň môže byť aj o akumulácii zdrojov, o medveďovi, ktorý kráča horou bohatou na zrelé plody a pokojne, odmerane sa pripravuje na zimu.

Nie, nemusíte začať priberať, ale byť naplnený nezabudnuteľnými udalosťami, nádhernými dojmami a vstúpiť do zimy zocelený, kľudný a silný - to je dobrý nápad.

 

My v Zamase ponúkame jesenné kurzy ktoré dodávaju silu a istotu. Pohodlie, podpora, teplo a sebaláska v každom z nás.

Sebestačné praktiky, psychologické pohodlie a najchápavejšia spoločnosť - to je to najlepšie, ako nielen prežiť túto jeseň, ale aby konečne a navždy sme milovali toto ročné obdobie.

 

Lara

Rodinná atmosféra, individuálny prístup.